Coaching & Systemisch werk in de natuur

“Je hoeft het niet alleen te doen.” Die uitspraak, in een periode waarin ik het moeilijk had, betekende zoveel voor me. Daarom zeg ik het nu ook tegen jou: je hoeft het niet alleen te doen. Of je nu behoefte hebt aan iemand die wat langer met je meeloopt, in een lastige periode. Of dat je net even dat steuntje in de rug nodig hebt bij het zetten van een volgende stap. In welk proces je ook zit, het is zo waardevol om uit te reiken en jezelf die ondersteuning te geven. Om het samen te doen. Daarom nodig ik je uit om met mij de natuur in te gaan, en om samen aan de slag te gaan in de vorm die bij jou past.

Bij mijn coaching zet ik systemisch werk in. Systemisch werk maakt zichtbaar wat zich in jou afspeelt. Het is een zachte en verhelderende manier van werken, waarmee je makkelijk de diepte in gaat. Je wordt je bewust van de context en krijgt contact met waar het eigenlijk om gaat. Systemisch werk biedt een krachtige en eenvoudige manier om helderheid te krijgen, tot de kern te komen en te voelen wat er mag gebeuren, welk stapje gezet mag worden. We kunnen specifiek een afspraak maken voor een opstelling, maar ook voor een algemene coaching sessie waarin we waar nodig systemisch werk in zetten.

Ik loop graag een stukje met je mee. En dat lopen doen we in de mooie Drentse natuur. Want de natuur biedt rust, vertraging en ontspanning, en helpt bij het leegmaken van je hoofd en het zakken in je lijf. Daarnaast is de natuur een spiegel, die vaak een prachtige bijdrage levert aan de ervaringen tijdens een sessie.

Kijk hieronder welk onderwerp en welke vorm bij jou past. En voel je vrij me te bellen, appen of mailen als je vragen hebt of een afspraak wilt maken. Ik zie je graag!

Lifecoaching

Als Lifecoach begeleid ik jou bij het krijgen van inzicht en het zetten van nieuwe stappen. Loop je vast? Draai je rondjes in je hoofd? Kun je niet kiezen? Weet je het wel maar vind je het spannend? Blijf je je ongezonde gewoontes in stand houden? Vind je het lastig echt te genieten van het leven?
Samen kijken we naar wat hieronder zit, welke patronen en overtuigingen je belemmeren.

Dit gaan we vervolgens níet analyseren en uitpluizen. Je hoofd weet het waarschijnlijk allemaal prima, en daar vind je dus niet je antwoorden. We werken met je gevoel en je lichaam, vanuit zachtheid en een nieuwe blik. We richten onze aandacht op wat jou verder helpt en waar de ruimte zit om in beweging te komen.

Burn-out coaching

Als Burn-out coach begeleid ik jou bij de laatste stappen uit je burn-out en in een nieuw leven. Juist die laatste fase van een burn-out, waarin je je werk en sociale leven weer oppakt, kan erg ingewikkeld zijn. Jij hebt veel over jezelf geleerd en weet wat je anders wilt doen, en nu is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen. En die praktijk, de mensen daar, weten vaak niet welk proces jij hebt doorlopen en wat er voor jou veranderd is. Zo worden jouw nieuwe, gezondere gewoontes, steeds weer uitgedaagd.

Ik gun het jou om dit niet alleen te doen, om juist in deze uitdagende fase een steuntje in de rug te krijgen. Dat kan individueel, met een enkele sessie of een langer traject. En het kan in een groepje, samen met anderen die begrijpen wat jij doormaakt.