Wandelcoaching

Coaching in de natuur. We geven ruimte en aandacht aan wat er voor jou speelt. We kijken ernaar vanuit een andere invalshoek en met een zachtere blik. Dat maakt het lichter, en daardoor ontstaat er ruimte voor beweging en voor nieuwe stapjes.

Coaching in Drenthe

Burn-out coaching

Herstellen van een burn-out, het kan een onvoorspelbare en moeizame weg zijn, waar soms geen einde aan lijkt te komen. Het is fijn om deze weg niet alleen te bewandelen. Laten we samen kijken naar waar jij tegenaan loopt. Burn-out coaching biedt jou inzichten en handvatten, waardoor jij makkelijker stapjes zet op je weg naar herstel.

Burn-out Coaching – Groepstraject

Je hebt al een tijdje een burn-out en je hebt het gevoel dat het weer de goede kant op gaat. Je hebt inzicht in je patronen die bijdroegen aan je burn-out en misschien ben je ook al aan het re-integreren. Juist in deze fase is het fijn om een steuntje in de rug te hebben. Om het niet alleen te doen. Nu mag je dat wat je leerde van je burn-out, in de praktijk gaan brengen, en dat gaat nou eenmaal met vallen en opstaan.

Groepscoaching

Samen onderweg jaartraject

Elk seizoen komen we een ochtend samen om te delen, van elkaar te leren en elkaar te versterken. Je trapt het jaar af met een coachwandeling met mij, waarin je voor jezelf helder krijgt waar 2021 voor jou over mag gaan. Tijdens de bijeenkomsten gaan we delen, van elkaar leren én we gaan aan de slag met wat jou bezig houdt. Zodat je met nieuwe inzichten, handvatten en energie weer verder gaat.

Samen onderweg